Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın yahut evgin boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya dürüst açılmaktadır.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir başka özelliği kilit + kısım seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Hiç şüphe yok ki yangın felaketi, yıl zarfında hayat kaybına ne olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısa bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem birey hem de emtia kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik örgüda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve mal kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup yangın kapısı tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın kapısı son rütbe kritik bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi bağırsakin hem de merdivenin sadece amacı karınin kullanılabilmesi için bu unsura ilgi edilmelidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Kızılüminyum ya da kuvvetli malzemeden dokumalır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene makam verilir. Yararlanma açısından kolayca olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kuruluşların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına cevaz verilmektedir.

Report this wiki page